dijous, 30 de setembre del 2010

"VIDRES A LA SANG" RUMIEN EL SEU FUTUR COM A BANDA.

Una de les bandes per no dir, la banda més internacional del país com són "VIDRES A LA SANG" (Black/Death en català), fan un parèntesi i no tenen clar si continuaran en un futur com a grup o per separat. La llavor és la marxa del compositor/ guitarra i veu Eloi.

Us deixo l'escrit de la banda que han fet en el seu myspace:

"Benvolguts amics i amigues.


     Després de l’anunci per part de l’Eloi de deixar el grup i després d’uns quants dies pensant en el que havíem de fer d’ara en endavant, la resta de membres de Vidres a la sang hem decidit d’aturar tota activitat musical del grup per un temps indefinit, qui sap si per sempre.
      Es més que evident que el buit que deixa el nostre germà Eloi és més que difícil d’omplir i que si bé a curt termini hauríem pogut tirar endavant sense ell ( trobant-li un substitut ) a mitjà/llarg plaç, això no hagués estat possible. L’Eloi no només és el principal compositor de la nostra música a més de lletrista, sinó que és l’ànima d’aquest grup i continuar sense ell simplement no té sentit per nosaltres. Ell és una peça in dispensable.

 
     No obstant, l’Albert , Marcos i en Carles volem mirar el futur amb optimisme. Són molts els preciosos moments que hem passat en la nostra experiència amb Vidres a la sang. El nostre humil però convençut llegat musical ens omple d’orgull i quedarà per sempre més en els nostres cors. Tard o d' hora ens tornarem  retrobar amb tots vosaltres , ja sigui amb altres formacions per separat o bé junts i qui si sap si fins i tot algun dia sota el nom de Vidres a la sang de nou.


     Per últim, volem donar les gràcies a tots aquells que ens heu  mostrat el vostre suport i estima en aquests moments tant durs, és realment corprenedor.

     Infinites gràcies altre cop a tots els que durant aquest anys heu sigut allà amb nosaltres d’una forma o una altra . Us n’estem etarnament agraïts.

     Sempre vostres,

     Vidres a la sang."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada