dimarts, 7 de desembre del 2010

ENTREVISTA A "KABAL".

Judit, la cantant del grup de la Catalunya Central, KABAL, respon a un qüestionari que ens apropa al seu present, que no és un altre que la gravació de la primera maqueta amb cara i ulls després d'uns anys de vida musical.

1. Explica'ns una mica els inicis de la banda.

Farà cosa de 5 o 6 anys vem rebre instruccions dels foscos Déus de Kabal per reunir-nos i començar a escampar el caos i la destrucció que imperen en aquella dimensió. Vem complir ordres i aquí estem.

2. Quines són les influències musicals?.

Individualment n'hi ha moltes i de molt diverses. Com a grup, bàsicament thrash, doom, death, black, grind... de tota la vida.

3. Ara esteu gravant la primera maqueta. De quants temes estem parlant i quin serà el títol?.

Seran 5 temes i una intro. Són els primers temes que vem composar i que ens venia de gust enregistrar-los. La maqueta segurament es dirà "Chronicles"

4. Teniu pensat col·laboracions amb d'altres músics?.

No, és el primer material que enregistrem i el volem destrossar nosaltres solets.

5. Presentareu la maqueta amb un vídeo-clip?.

Si tinguéssim previst esperar 4 o 5 anyets més per presentar-la, sí, però com que ens agradaria fer-ho aviat, la presentarem sense videoclip.

6. Podrem trobar algun tema en català?.

Sí, la intro. La resta serà en anglès.

7. Com veus l'escena del metal extrem a casa nostra?.

Extrema. Per una banda estem en un moment en que hi ha moltes i molt bones bandes i molta oferta en directe. Per l'altra, els directes estan mig buits... Sembla que ens costa apartar-nos del sofà!

8. Com es porta ser una, per no dir l'única veu greu femenina del panorama català?.

Doncs amb normalitat. De fet, n'estic convençuda que n'hi ha moltes més, el que passa és que o bé no ho saben (noies, proveu-ho!) o bé no han tingut la sort de trobar una gent amb qui explotar-ho.

9. Saps que porto temps demanant una maqueta dels KABAL, per fi ja us heu posat a fer feina. per quant més o menys sortirà a la llum?.

Després de tant temps més que sortir a la llum sortirà de l'armari! Hehehe! No ho sabem del cert, de fet és una maqueta 100% casolana que anem gravant a estones els dissabtes. De seguida que acabem la farem circular, que nosaltres també en tenim ganes!. Per posar una data, suposo que parlem del primer trimestre del 2011.

10. Moltes gràcies Judit. Molta sort amb la maqueta. Tinc moltes ganes de sentir-la. Si vols acomiadar l'entrevista, endavant.

Moltes gràcies pel teu interès. Salut i cafè metàl.lic! ;)
"Que la prudència no ens faci traïdors, que la pressa no ens faci entrebancar."
Judit.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada