dilluns, 7 de febrer del 2011

8ena EDICIÓ DEL "KANYA A SANT KLIMENT".

El dissabte 12 de febrer tindrà el festival KANYA A SANT KLIMENT, en concret la 8ena edició. Una de les fites de Metal més coneguts de casa nostra. En JOSE L. el màxim responsable, ens ha fet cinc cèntims.

1. Quines són les bandes d'aquest nova edició del festival?.

Doncs per la 8ª edició tenim bandes nacionals, que és la prioritat del festival. Vivid Remorse, Steelgar, Abrahel, Decapitated Christ, Körgull The Exterminator Deathless i Redimoni de Catalunya, Helevorn de Mallorca, Noctem de València i Ouija d'Osca.

Ouija i Deathless tornen després de una dècada de silenci i amb les formacions originals. Noctem s'està fiançant tant a l'escena nacional com internacional i la resta del cartell són bandes de primera fila dignes de tocar al Kanya!!! a Sant Climent Fest.

Algunes d'elles han estat seleccionades de les inscripcions que varen omplir en la edició passada. I això ho tornem a repetir en la present edició.

2. On es troba l'indret del festival i com es pot arribar?.

El festival sempre ha tingut lloc al Casal de Cultura de Sant Climent de Llobregat. Sant Climent de Llobregat és un poble al costat de Viladecans. Es pot arribar amb tren fins a Viladecans i després amb els autobusos gratuïts que posa l'organització i que arriben fins a la mateixa porta del casal. Per a més informació d'horaris,... es pot visitar al myspace.
3. El preu de l'entrada i horaris?.

El festival comença molt puntualment a les 17:00 h i acabarà a les 03:00 h. Els horaris de les bandes són els següents:
- Vivid Remorse: 17:00 h, - Steelgar: 18:00 h, - Abrahel: 19:00 h, - Decapitated Christ: 20:00 h, - Helevorn: 21:00 h, - Noctem: 22:00 h, - Körgull The Exterminator: 23:00 h, - Deathless: 24:00 h, - Redimoni: 01:00 h, - Ouija: 02:00. Hi ha un bo d'ajut de 3 euros per persona.

4. Poden entrar menors?.

És clar que sí. De fet, l'edició anterior va ser molt maco veure gent de totes les edats, inclòs nens petits que venien amb els pares o tiets a passar una bona estona.

5. A més de música en directe, què podrem trobar?.

Hi han diferents tipus d'estands: de música, de roba, de llibres, de magazines, ...

També hi ha un servei de barra amb entrepans a preus molt populars, un servei de lavabos on es garanteix una bona higiene durant tot el festival i, evidentment, un molt bon ambient on any rere any es reafirma.


6. Aquesta edició té un recordatori especial al bateria del grup HERETIC, que, per desgràcia, ens va deixar.

Al acabar l'edició anterior vàrem mantenir contacte amb Cristobal i de seguida es va confirmar la banda per la present edició. Com molt bé dius, malauradament no ha pogut ser. Què menys que dedicar-li a ell el festival, per el seu saber fer i estar.

7. Muntar un festival com aquest ha de ser una feinada de por, suposo que molt agraït a tota la gent que et dóna un cop de mà.

No hi han paraules. El dia del festival és molta la gent que ens ajuda. Si no fos així, tot això no seria possible. I el que molta gent no sap és que ho fan sense cap interès.

8. Si vols dir qualsevol cosa més, ara és el moment.

Doncs lo únic que voldríem recalcar és justament el que dius al final. És molta, molta feina. Molts mesos muntant tot i intentant solucionar de la millor manera errors de edicions anteriors. Cada any és més complicat. I si sumes la crisi i menys subvenció que mai.

Només esperem que la gent s´ho passi bé i que gaudeixi com sempre de tot això. Al final, és lo únic que li dona sentit a tots aquests mesos.

Moltes Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada