dimecres, 14 de març del 2012

COMUNICAT DEL FESTIVAL "KANYA A SANT KLIMENT".

"Salutacions:

Per motius simplement personals dels organitzadors (falta de temps i dedicació, bàsicament), hem decidit no realitzar una nova edició del Kanya!!! a Sant climent Fest 2012.

Ens disculpem directament amb les bandes que ja havíem contactat per a la edició que s'estava preparant públicament i amb molt agrau en particular. Moltes gràcies per interessar-vos a tocar en el festival. I a totes les bandes que varen deixar la seva inscripció les dues edicions anteriors, dir-lis que les tenim ben guardades, per si tornéssim a reiniciar el festival més endavant.

I volíem agrair personalment a les persones que han fet que aquesta última edició hagi estat un èxit: Alberto Alfaro per els seus cartells, els pares de Jose: Pepe i Madalena (incombustible amb la barra del festival), a Juan Andres González, Thais González i el seu marit Dani, Alfredo (Thruman) que ens l'estimem molt, Albert batlle, als seguratas matons Jose Galvez, Celso (Kabal) , Raul Alfaro, a Ivan, a Charo per la teva paciència amb els peluts, a Paula Difini, Cecilia Alcaraz, Verónica González, Jose Luis González, Xènia, al incombustible Letxa, a Patau, a Jordi carnaca-El Kaso Urkijo i a Judit Pons. També a Reformes Gonher que indirectament m'han deixat temps i allarguis per el event. A tots els stands que sempre han estat (Himnes de Nit, Ishtadeva, Quarentena Ediciones, Ruptura Records, Voliack Records, L'Art del Fil) i a tots els col.laboradors que han estat recolzant-nos."

Fins aviat,

Sandra Alcaraz i Jose Luis Gonzalez
Kanya!!! a Sant Climent Fest.

1 comentari:

  1. Joder!!! Con lo bien que esta el panorama musical nacional y encima esto.!!?

    ResponElimina